Schaatsen 17 december

Beste chirowietjes,

Zoals jullie allemaal weten komen de feestdagen eraan binnen een aantal weken. Dit brengt jammer genoeg ook examens mee voor de lieftallige leiding. Hierdoor zullen er een aantal weken geen chiro zijn (datums zie infoboekje).

Om jullie chiro heimwee wat te verzachten voorziet de leidingsploeg een ideale afsluiter van het jaar namelijk een uitstap met de hele chiro!! Dit gaat door op zondag 17 december!

Pak maar allemaal jullie warme kleren mee want we zullen de koude gaan trotseren op de ijzige schaatspiste Finlandia in Gullegem. Handschoenen en dikke sokken zijn verplicht. Voorzie ook best een muts en warme winterkledij.

Als je meegaat, stuur dan een mailtje naar chirojongens.staden@gmail.com . Zo hebben wij een idee hoeveel auto’s er nodig zullen zijn om iedereen te vervoeren. Gelieve jullie in te schrijven VOOR 10 december

Bericht van algemeen nut voor de ouders: laat ons via dezelfde mail weten of jullie kunnen voeren (doorgaan / terugkeren) of niet.

We verzamelen om 13u30 op het jongensplein zodanig dat we tegen 14u kunnen vertrekken. Om 17u30 zullen alle afdelingen terug zijn.

De kostprijs hiervan bedraagt 6 euro.

Vele groetjes van dé leiders!

Inline afbeelding 1